Wees waar je wilt zijn!

Wees waar je wilt zijn!

Be, where you want to be! Klinkt een beetje Shakespeare-achtig maar droom je niet vaker over waar je zou willen zijn en wat je zou willen dan dat je accepteert dat je vandaag ook bent waar je moet zijn?!

Dromen zijn heerlijk, dromen zijn inspirerend en kunnen je innerlijke kracht en passie prikkelen en activeren dat je meer doelgericht je leven leidt. Zonder een doel of duidelijk stappenplan, wijk je vaker van je route af en laat je je meer leiden door de verleidingen die jou niet voeden en je van je doel afhouden. Het is ook verleidelijk om het alleen maar leuk te hebben en de mindere aantrekkelijke kanten van het leven of die je onderweg naar je doel tegenkomt te willen overslaan maar het vertraagd het proces of je bereikt nooit het doel in wat jij zou graag wilt.

Realiseer je dat je dit ook juist nodig hebt, die minder leuke kanten ervan, om te groeien en te leren om het te bereiken. Niets komt aangewaaid. Of je nu een studie doet, een andere baan wilt, gezonder wilt leven, wilt afvallen of je droomhuis of reis wilt realiseren, alles begint met een plan te maken!

‘Actie is reactie’ (derde wet van Newton, natuurkunde) elke actie die je neerzet zal beloond worden in een groeiend proces en resultaat!

Zet vandaag eens op papier in wat je nu echt zou willen. Maak daaronder een lijstje wat je denkt wat je daarvoor nodig hebt om het te bereiken. Zet daarnaast wat jouw kracht, talent en kennis is die het versterken om het te bereiken. Laat nu je gedachten en je gevoel er eens over gaan en waarschijnlijk zie je dan nog ontbrekende factoren waardoor je het nog niet hebt kunnen realiseren of de eyeopener wat de ontbrekende factor is wat in studie, kennis of karaktereigenschap moet versterken om het te realiseren.

Je doel bereiken eist focus, standvastigheid en trouw zijn aan jezelf ( niet laten (af) leiden door derde).

Gedachten zijn krachten, gedachten beïnvloed alles en iedereen, het is de krachtigste scheppingskracht in jou! Het is ook waar je de positieve energie opzet om het te bereiken. Positieve gedachten met versterkende samenwerking met je hartewens, je passie ( dat waar je energie van krijgt en je energie weer van gaat stromen) maakt dat je gelooft in jezelf en jij echt je doel gaat bereiken!

Maak vandaag je plan! Inspireer jezelf door alles eens los te laten en naar jezelf te luisteren in wat jij nu echt wilt, nodig hebt om gelukkig te zijn en/of waar jij wilt staan in het leven.

Dus ook vandaag ben je waar je moet zijn omdat alle ingrediënten aanwezig zijn in jou en in je leven in hoe je verder wilt of om je droom te realiseren!

Vind je het leuker om samen daarover te brainstormen en tot een startklaar plan te komen, dat kan door een afspraak te maken. Na een dag VIP-coaching, krijg je zoveel inzichten en tools mee waar je direct mee aan de slag kunt.

“Claim the life you deserve”

 

Hartegroet,

 

22/01/2015

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up