Spirituele regulaties

Balans spray
Met: Patchouli, Vetiver, Bergamot, Mirte, Venkel, Cajaput, Benzoë en Cananga.michael
Kristallen: Bergkristal
Balans is belangrijk om op een positieve manier je leven in te richten. Je moet leren geven maar ook nemen. Je verstand en je gevoel in evenwicht, is een goed streven. Toch is het lastig om constant de balans te ervaren. Tijdens momenten van meditatie of gewoon bezinning kun je deze essence gebruiken. Maar maak er een heerlijke badolie van of een massage olie. Balans in je leven geeft evenwicht.

Beschermings spray
Ingrediënten: Lavendel, Den, Geranium, Salie.
Bescherming van de aura tegen negatieve invloeden.
Deze compositie is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën buiten hun. Hierdoor kunnen anderen makkelijk bij je aftappen’ Maar je bent hierdoor ook kwetsbaarder voor entiteiten. Deze kunnen als ze de energie trilling herkennen bij je aanhaken. Door je aura compact te maken en tegen je aan te houden loop je minder risico dat dit gebeurt.
**Deze spray is aan te raden na het reinigen van de aura en de omgeving met de entiteiten spray.

Eigenliefde spray
Met: Rozenkwarts, Rozenhout, Lavendel, Honing, Bergamot, Patchouli, Chempaka, Roos.
Hou van jezelf!
Als je geen eigenliefde meer hebt kun je ook niet geven aan je medemens. Door gebrek aan eigenliefde ben je kwetsbaar en ben je geneigd dit gevoel bij een ander te gaan zoeken. Je komt dan vaak bedrogen uit. Dit gevoel is iets wat niemand anders je kan geven dan jijzelf. Ook zal je manifestatie in de materiële wereld niet voldoen aan je wensen. Vraag jezelf af “gun ik mezelf het geluk in wat voor een vorm dan ook?” Dit kan niet zonder eigenliefde.
Een handige hulpmiddel is deze essence, spuit voor de spiegel met deze spray en kijk je zelf daarna diep in de ogen. En zeg tegen jezelf “IK HOU VAN JE, JE BENT GOED ZOALS JE BENT!” Let ook op de dialogen die je in je hoofd hebt, wat zeg je dan tegen jezelf? En vraag je dan af of je dit ook tegen je beste vriend(in) zou zeggen. Waarschijnlijk zou je het niet in je hoofd halen. Dus doe je zelf een plezier.

Entiteiten loslaten spray
Met: Lavendel, Zilverspar, Geranium, Salie, Basilicum, Laurier.
Entiteiten en vreemde energieën loskoppelen en wegsturen!
Een beladen woord ‘entiteiten’. Vaak denken mensen aan geesten en enge dingen maar entiteiten zijn zelfschadelijkheden. Dit kun je dus zelf zijn maar ook energieën uit je omgeving. Energie van een zelfde trilling zoekt elkaar op. Merk je dat de entiteit te lang bij je blijft hangen en ondervind je hier schade van, dan is het tijd om er wat aan te gaan doen. De essence is een hulpmiddel om de energieën die moeten verdwijnen los te maken uit je aura. Bescherm jezelf en je omgeving en stuur tijdens het sprayen de energie die niet bij je hoort terug naar het licht.

Faalangst spray
Met; Lavendel, Kamille rooms, geranium, Basilicum, Bergamot, Wierook, Neroli en Sandelhout.archangel gabriel
Kristallen: Zwarte toermalijn.
De Faalangst essence is speciaal voor al die mensen die erg veel last hebben van zenuwen tijdens momenten dat ze moeten presteren. Je kunt dan denken aan examens, rijexamen, optreden in het openbaar, voor een groep spreken of een mondeling examen afleggen. Deze geur is opgebouwd uit verschillende essentiële oliën die de kwaliteit hebben om het zenuwgestel te kalmeren. Gebruik deze essence een paar weken voor het examen of presentatie moment. En tijdens de dag is de geur ook een grote steun voor je. Brandt de essence in een brandertje of maak er een heerlijke massage olie van. Behandel vooral je voeten! Ook een leuke manier, stel je een moment voor waar je heel succesvol was, ga weer helemaal in het gevoel, en beleef je succes tot in iedere cel van je lichaam. Adem dan een paar keer diep in en uit terwijl je aan het flesje ruikt. Je maakt nu voor jezelf een geuranker. Ieder keer als je deze geur ruikt beleef je je succesmoment. Herhaal die een aantal keer!

Incarnatie spray
Ingrediënten: Lavendel, Angelica, Dragon, Bergamot, Citronella, Benzoë en Honing.
Kristallen: Rode Jaspis en Tijgeroog.
Een eenvoudige, snelle en doeltreffende manier van gebruiken!
Vaak gebeurt het dat kinderen of volwassenen niet goed incarneren. Dit kan gebeuren door traumatische gebeurtenissen tijdens de zwangerschap of tijdens de geboorte. Ook kom ik het vaak tegen dat mensen tegen wil en dank terug moeten naar het aardse bestaan. Door de weerstand incarneren ze slecht. Hierdoor staan lichaam en geest niet meer op één lijn wat uiteindelijk kan resulteren in zowel fysieke als ook psychische klachten. Mindere grijpbare gevoelens zijn bij slecht geïncarneerde personen vaak terug te vinden. Denk aan een constant gevoel van heimwee, gevoelens van leegte en de wereld als wreed en hard ervaren.
Deze incarnatie essence ondersteunt je om bewust te incarneren. Trek jezelf in je lichaam en ga je daar behaaglijk en veilig voelen.

Intuïtie spray
Ingrediënten: Benzoë, Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Anijs Chempaka, Dille, Amethist en Citrin.
“Ik help je aansluiten aan je gevoel”
Een auraspray is een snelle en effectieve manier om de energie van de essence bij je te hebben!
Deze essence zorgt ervoor dat je gaat luisteren naar je buikgevoel. Je gevoel is altijd de leidraad van je zijn. Vaak horen wij een stemmetje in ons ( ons innerlijke zijn) vervolgens negeren wij die en gaan we luisteren naar ons verstand. Deze compositie ondersteunt ons om vertrouwen te krijgen in ons eigen gevoel. Beslissingen worden makkelijker genomen en waarschuwingen van uit je diepste zijn worden duidelijker waargenomen en er is vertrouwen om daar ook naar te handelen zonder de waarschuwingen weg te redeneren.

Kracht spray
Met: Citroenmunt, Rozemarijn, Tijm, Latschenkiefer, Petitgrain, Geranium en Basilicum.
Kristallen: Rookkwarts
Kracht om voor jezelf op te komen. Kracht om dat ene project voor elkaar te krijgen. Of gewoon kracht om door een lastige periode van je leven te komen. Deze essence heeft die essentiële oliën in zich die je op zowel lichamelijk als op emotioneel en mentaal niveau kracht kunnen geven. Kracht net het steuntje in de rug dat je nodig kunt hebben in zware en vermoeiende tijden.

Kundalini spray
Ingrediënten: Lavendel, Gember, Kardamon, Dille en Patchouli.chamuel
Kristallen: Blauwe aventurijn.
Kundalini energie kan weer vrij stromen!
Als de Kundalini energie niet meer geleidelijk stroomt maar als een soort fontein boven het kruinchakra uitspuit kun je hierdoor in een spirituele crisis terecht komen. Je bent dan totaal niet meer in je fysieke lichaam en je bent niet meer geaard. Deze essence helpt je weer terug te keren in je lichaam en dus weer beter geaard te raken.
Ook het oplossen van blokkades die door emotionele gebeurtenissen zijn ontstaan kunnen met deze essence worden ondersteund.

Levenspad spray
Ingrediënten: Bloedsinaasappel, Rozemarijn, Cananga, Benzoë, Patchouli.
Kristallen: zonnesteen en maansteen.
Leef je leven met passie en vanuit jezelf!
Soms raak je door gebeurtenissen in het leven even van je padje af. Dit hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar als je door deze ervaringen het zicht verliest op je zielepad is dit niet de bedoeling. De opgeworpen blokkades zullen moeten worden herkend en worden opgeruimd. Deze essence laat je zien dat door dicht bij jezelf te blijven de blokkades herkend en verwerkt worden. Je kunt weer genieten van je leven en het pad van je ziel vervolgen.

Loslaten spray
Met: Cananga, Lavendin, Mirre, Wintergreen, Peper, Kruidnagel, Cirtonella, Geranium en Bergamot
Kristallen: Sneeuwvlok Obsidiaan en Bergkristal
Dan moet je dat gewoon loslaten!” Een dooddoener van een opmerking als je midden in een pijnlijk proces zit. Op zo’n antwoord zit je te wachten! Toch is het loslaten vaak wel de sleutel van positieve groei. Er zijn zo veel technieken die je kunnen helpen met het loslaten van personen, situaties of pijnlijke momenten in je leven. Ga ermee aan de slag en gebruik deze essence om je te ondersteunen.

Veiligheid spray
Met: Geranium, Palmarosa, Wierook, Patchouli, Lavendel, rozenhout, Benzoë.
Kristallen: Labadoriet.
Veiligheid is een van de eerste vereisten voor een positieve manier van leven en om jezelf neer te zetten als krachtig en liefdevol mens. Als de ervaringen van het leven je deze basis veiligheid hebben ontnomen kan het leven overkomen als heel bedreigend. Veiligheid ervaren in jezelf is de basis van het opbouwen van zelfvertrouwen. Zo kun je de Indrukken van het dagelijks leven op vangen en op een opbouwende en liefdevolle manier reageren, naar jezelf, maar ook naar je omgeving. Deze olie is o.a. geschikt voor kinderen die gepest worden of gepest zijn. Maar ook voor volwassenen die deze ervaring hebben gehad of nog steeds hebben.

Zelfvertrouwen spray
Met: Den Grove, Latschenkiefer, Lavendel, Vetiver, Dragon, Citroen en Bergamot.jeremiel
Kristallen: Tijgeroog.
Zelfvertrouwen… een simpel woord dat veel gebruikt wordt maar niet voor iedereen is het zo vanzelfsprekend. In therapie land komen veel cliënten die een gebrek aan vertrouwen hebben. Gelukkig kun je, samen met een goede therapeut, dit vertrouwen in jezelf maar ook in de wereld en het leven weer opbouwen. Gebruik de olie als ondersteuning om je te ondersteunen dit vertrouwen weer op te bouwen en in stand te houden.

Hoe gebruik je dit product?

Spray 2 tot 3 keer per dag de aura spray over je heen. Neem hier even de tijd voor.
Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energie veld. Merk het verschil.

Hartegroet,

 

Met dank aan Anneke de Groot.

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up