Coaching

COACHING staat voor persoonlijke groei in hoger Be-Wust-Zijn. Onder begeleiding van advies leer je strategieën voor jouw leven, relatie en carrière. Het weer in contact komen met jezelf, veranderen en vooruitgang. Passief op de bank zitten wachten totdat geluk je komt ophalen met een limousine is tijdverlies. Het leven werkt op de wet van actie en reactie, simpelweg de wet van Newton. Actie dat bestaat uit wilskracht, doorzettingsvermogen en vastbeslotenheid zal dus altijd vanuit jezelf moeten komen. De enige die jou tegenhoudt, ben je zelf!

Wat kan ik verwachten?

Door de coaching krijg je door de spiegelmethode inzicht in jouw gedrag, in wat jou motiveert. Inzicht in waar jouw krachten, talenten en kwaliteiten liggen. Door dat helder in kaart te brengen word je bewust van al jouw kwaliteiten en je diepste verlangens die jou gelukkig maken. Waardoor je weer optimaal functioneert, zowel zakelijk als privé.

De relatie tussen coach en coachee is dan ook heel belangrijk. Er moet een klik zijn van beide kanten, om zo de hoogste ontwikkeling en kwaliteit te willen bereiken. Het is een ervaringsgericht leerproces. Samen gaan we op onderzoek uit naar de bron achter jouw gerichte vraag of doel. Dat bereik je door zelfreflectie en het creëren van inzicht waaruit jij verder kunt door je mind te resetten en je innervoice te volgen. Om jezelf te bevrijden van al wat jou blokkeert en dus eigenlijk saboteert. Door kernpatronen en overtuigingen die niet meer werken los te laten en nieuwe gewoontes eigen te maken. Je leert technieken en methodes op jezelf toe te passen, die helend werken voor body & mind & soul. Zodat je weer volledig in contact met jezelf komt te staan en hoort wat jouw body & mind & soul te vertellen heeft in wat je nodig hebt om optimaal kwalitatief te kunnen leven. Negatieve ervaringen, emoties en gedachten beïnvloeden jouw geluk in- en kwaliteit van het leven. Daarom is het zo belangrijk om je denken te veranderen. Je zal ervaren tot in elke cel van je lichaam dat alles verandert en dat je het leven makkelijker gaat ervaren, omdat je door training ook flexibiliteit traint om levenslessen te dragen, ervaren en met minder ‘kleerscheuren’ te doorstaan. Omdat je meer vertrouwen hebt gekregen in jouw innerlijke kracht, het vermogen hebt ontmoet dat je het kunt en daardoor met meer zelfvertrouwen en eigenwaarde in het leven staat.

Dit vraagt geen half werk! Dit vraagt doorzettingsvermogen in training van jezelf, door elke dag bewust in het NU te werken aan jezelf. Het gaat werken indien jij er 100% voor kiest! Dan treedt er echt daadwerkelijke tastbare verandering op, doordat je goede en succesvolle resultaten boekt. Door je positieve focus op je doelen te zetten, met elke dag een stapje, is de opbouw naar die verandering de ervaring dat je daadwerkelijk de regie hebt in jouw leven. Dat je machtig bent in jouw scheppingskracht om het leven zo te sturen en te bewandelen, dat je een stabiele innerlijke rust ervaart, met meer geluk en succes.

De weg er naar toe, de weg van je hart, door je passie te volgen, op weg naar jouw ideale bestaan of baan, het volgen van jouw droom, gaat nooit zonder obstakels of tegenslagen. Je komt altijd draken en demonen tegen, soms wat beren en duiveltjes, die je uitdagen om tot het uiterste te gaan. Om het diepste van jouw zijn te overtuigen en je angsten te overwinnen. Dat is essentieel aan deze groei, zodat wat je wenst steeds meer uitgekristalliseerd wordt. En jou sterkt en vooral rijker maakt in kennis die je ervoor nodig hebt om het te doen!

Toch is de weg van het hart, de enige weg die je kunt gaan. Het bijzondere is, als je die weg gekozen hebt, dat er ook geen weg meer terug is. Waarom? Omdat je voelt en ervaart, op het moment dat je die stap en dat contact maakt, dat het zo goed voelt als ware rijkdom voor jezelf! Je haalt het beste in jou naar boven, je krijgt energie, je voelt meer geluk, je staat door je passie die je weer voelt met vuur en vlam weer in het leven. Het is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven en de ander met jouw Be-Wust-Zijn! Heling en groei, hebben tijd nodig, het is vallen en opstaan in jouw persoonlijke trainig van verandering. Alles is op jouw tempo en niveau.

Werkwijze

Een coachingstraject is een aaneengeschakelde reeks van coaching sessies met daaraan voorafgaand een oriëntatiegesprek. Deze zijn met een duidelijk doel aan elkaar verbonden en worden binnen een coachingstraject vooraf bepaald in samenwerking met de coachee en/of de opdrachtgever.

Met overtuigingen en gedachten als: “Ik kan het niet”, “Ik blijf altijd alleen” of “Ik krijg nooit die baan” blijf je in een negatieve spiraal hangen. Als je dat maar blijft voeden zal je ook alleen maar die bevestiging krijgen. Wat je denkt dat voed je, wat je voedt dat groeit en zal bevestigd worden! Dus je bent en creëert je eigen belemmering of vooruitgang! De enige die jou tegenhoudt ben jezelf! Door middels je doelen te stellen, die uit te schrijven, te visualiseren en uit te werken kom je elke dag een stap dichter bij jouw doel. Als je in harmonie en in balans bent met body & mind & soul dan heb je al een status van succes gehaald.

Vandaar uit groei je verder, maar het vergt doorzettingsvermogen en daadkracht! Er is niets anders meer dan dat! Je zelfvertrouwen groeit, je overwint je angsten en ervaart dat dingen meer op zijn plek vallen. Het gaat kloppen met heel jouw ZIJN! Een leuke bijkomstigheid is, omdat jij verandert, verandert de rest met jou mee. Jouw energie uitstraling is anders, je staat positiever en daadkrachtiger en met meer zelfvertrouwen in het leven. Leven vanuit je hart vraagt misschien meer lef, maar als je vandaar uit leeft, ervaar je meer levenskracht en je innerlijke kompas die jou begeleidt in wat goed voor je is. Ik noem dat de innerlijke kompas, want alle wijsheid zit in jou, het is alleen tijd dat je het weer laat spreken!

Online coaching

Ontvang dezelfde kwaliteit van offline coaching, maar met het gemak van online coaching. Via Skype ontvang je coaching waar je ook bent in de wereld en indien gewenst op dezelfde dag nog en ’s avonds.

€ 65.00

Per uur

Bestellen

Offline coaching

Offline coaching is intensiever dan online coaching en geeft de gelegenheid om fundamenteel aan jezelf te werken door middel van opdrachten. Prijs is inclusief koffie/thee, materiaal en parkeren.

€ 85.00

Per uur

Bestellen

Vip Coaching

Ontvang dezelfde kwaliteit van offline coaching, maar met het gemak van online coaching. Via Skype ontvang je coaching waar je ook bent in de wereld en indien gewenst op dezelfde dag nog en ’s avonds.

€ 349.00

Eenmalig

Bestellen

Neem contact op

“If you want your life to change, you will have to change things in your life”

Translate »
Scroll Up