Moskoviet edelsteen.

De vibratie van Moskoviet zou meer inzicht en zelfreflectie geven en weerkaatst twijfels en onzekerheden waardoor je steviger in je schoenen staat. Het is een zachte steen die helpt je meer naar je intuïtie te luisteren.

Het moedigt het leven in het heden aan en het loslaten van ‘vandaag’, zodat de toekomst zich kan ontvouwen zoals het bedoeld was. Een mystieke steen voor contact met uw spirituele zelf. Voor contact met energie en engelen. Het stimuleert de hartchakra en opent de intuitie en hogere inzichten. Helpt gebreken van de mensheid te zien en stimuleert volledige liefde en acceptatie. Helpt inzien dat eigenschappen die u niet waardeert in een ander, eigenschappen zijn die u niet in uzelf accepteert. Moskoviet helpt bij verandering en acceptatie van jezelf. Helpt spanning in het lichaam ontladen, brengt balans. Goed voor haar en levenslust, en reguleert suikerspiegel, pancreas en nieren. Helpt tegen slapeloosheid en allergieen. Helpt de energie te helen. Fysiek zou Moskoviet helpen om de bloedsuikerspiegel meer in evenwicht te brengen en een positieve invloed uitoefenen op de alvleesklier, allergieën, nieren en bij slaapproblemen.

 

Psychische werking:

Op het psychische vlak verjaagt Moskoviet onzekerheid, twijfel en onhandigheid. Het is nuttig voor diegenen die lijden aan dyspraxie*, heft woede en nervositeit op en zorgt voor flexibiliteit op alle niveaus van het bestaan.
Het laat u vol vreugde in de toekomst en in het verleden kijken om alle lessen die zijn geleerd te waarderen. Door u naar uzelf te laten kijken zoals anderen u zien, helpt moskoviet het beeld te veranderen dat aan de buitenwereld wordt getoond. Het biedt steun bij de verkenning van pijnlijke gevoelens.
Geestelijk helpt Moskoviet problemen op te lossen. Het leert u snel en gevat te reageren en hoe u uw gedachten en gevoelens helder kunt uitdrukken.Het zal je helpen als je studeert, omdat het je toestaat om alle delen van je geest te gebruiken.
Deze steen zal een beter probleemoplossend vermogen bij iedereen stimuleren.
Het stimuleert behendigheid van gedachten en bevordert het oplossen van problemen door informatie uit het verleden te gebruiken.
Het heeft sterke metafysische eigenschappen die u zullen helpen als u bijwerkingen heeft door activering van psychische vermogens.
Het is een uitstekende steen voor jou als je last hebt van dyspraxie en een probleem hebt met onhandigheid en verwarring van links naar rechts. Het helpt het vertrouwen te stimuleren en de spanning te verlichten.
Het zal je helpen om in het heden te leven, en terwijl je ‘vandaag’ loslaat, is het mogelijk dat de toekomst zich ontvouwt zoals het bedoeld was.

Helpt dyspraxie en links rechts verwarring

Moskoviet helpt onhandigheid en verwarring tussen links en rechts te verlichten.
Omdat dit enkele van de moeilijkere aanhoudende problemen zijn die dyspraxische personen ondervinden, geeft Moskoviet verlichting.
Het zal het zelfvertrouwen stimuleren en de spanning verlichten, omdat het je problemen verlicht.
Problemen als evenwicht, onhandigheid en verwarring van links en rechts zijn vaak erg moeilijk voor mensen met dyspraxie om mee om te gaan.
Deze stenen zijn een gemakkelijke manier om mensen te helpen die geen andere oplossingen hebben kunnen vinden.
Of je nu dyspraxie hebt of niet,  de energie zal ook helpen bij het oplossen van problemen en het aanmoedigen van een duidelijke uitdrukking van gedachten en gevoelens.

Spirituele werking:

Dit is een steen van mogelijkheden en kan je helpen als je per ongeluk je leven weerhoudt van een leven dat misschien meer vervullend is.
Het helpt je om terug te kijken naar het verleden en er van te leren, terwijl je je aangeboren gaven in het heden laat ontplooien.
De vibratie ervan reflecteert misschien delen van jezelf, waar je je bewust van moet zijn. Deze onderdelen kunnen je ervan weerhouden om je leven naar je volle potentieel te leven.
Wanneer je de waarheid van je leven begint te herkennen, kun je met Moskoviet een diepere mate van onvoorwaardelijke liefde voelen voor jezelf en voor anderen.
Inspireert spirituele groei en paranormale gaven.
Deze steen resoneert sterk in zowel het kruinchakra als het derdeoogchakra, en het is een krachtige steen om je te helpen bij het oplossen van problemen.
Het inspireert en stimuleert ook de geest en de hogere functies van de hersenen.
Deze sterke resonantie in de hogere chakra’s, en in het bijzonder de vibratie ervan in het derdeoogchakra, zal helpen om paranormale vermogens te versterken .
De energie van deze steen kan je specifiek helpen je intuïtie te ontwikkelen, ESP, psychische visies die ook bekend staan ​​als helderziendheid en telepathische vermogens.
Deze steen is een spirituele isolator die je aura afsluit en psychische aanvallen voorkomt.

Werking korte overzicht:
Stimuleert het hart chakra
Reinigt chakra’s
Laat je liefhebben
Maakt je creatief
Tegen bloedarmoede
Gaat de vorming van vrije radicalen tegen
Maakt je meer open, scherpt je geest
Vergemakkelijkt het astrale reizen
Opent de intuïtie en paranormale visioenen
Bij onzekerheid, twijfel en onhandigheid
Heft woede en nervositeit op
Goed voor de bloedsuikerspiegel
Reguleert de nieren

Moskoviet is een gehydrateerd Kalium-Aluminium-Fylosilicaat. Moskoviet is een Mica met een plaatstructuur die bestaat uit een laag Si04-tetraëders die zuurstofatomen delen

Kenmerken
Kleur: wit, zilver, grijs, geel, goud
Glans: glazig, zijdeglans, parelmoerglans
Hardheid: 2-2.5
Structuur: monoklien
Formule: KAI2(AISi3O10)(F,OH)2
Uiterlijk: vorm van Mica die voorkomt als platen en kristallen die soms geheel niet op elkaar lijken
Belangrijkste vindplaatsen: Brazilië, Madagaskar

Vindplaatsen:

Moskovietmica is een vrij veel voorkomende steen en is gevonden op een groot aantal locaties, waaronder Rusland, Oostenrijk, Zwitserland, de Tsjechische Republiek, New Mexico, Brazilië, de VS en West-Australië.
De betekenis van deze stenen naam heeft betrekking op een van de plaatsen waar het in grote hoeveelheden werd gebruikt als een bouwproduct. In de regio Muscovy in Rusland werd het gebruikt om raammateriaal te maken, bekend als Muscovy-glas.

Deze steen is al honderden jaren in Rusland in gebruik, hoewel hij niet voor metafysische doeleinden werd gebruikt.
Deze steen kan kleurloos zijn, wit, geel, bruin, violet, blauw, grijs, roze, rood of groen en zelfs een mengsel van kleuren. De groene steen staat bekend als Fuchsite.
De rose rode en roze stenen zijn de meest voorkomende kleuren, hoewel de groene steen steeds vaker voorkomt, en je kunt de steen nu ook gemakkelijker vinden in een aantal andere kleuren.
De blauwe steen is ongebruikelijk en komt uit West-Australië en verkoopt onder de naam Blue Lepidolite. De steen is getest en is niet Lepidoliet, maar ze noemen het nog steeds dat!
De blauwe steen staat ook bekend als Lithian Moskoviet en wordt ook wel de bijnaam Australian Lapis genoemd, hoewel er geen verband bestaat met Lapis, behalve de kleur.

Sterrenbeeld:

Waterman

Chakra’s:

Hart Chakra

 

 

 

 

 

 

 

 

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up