Het oude denken loslaten

We zitten vaak vastgeroest in een patroon van denken en kom je niet uit de vicieuze cirkel. Je wordt er moedeloos van, want je doet er immers toch al alles aan om je leven te veranderen. Maar wat als je je denken niet verandert? Dan blijven de levenslessen keer op keer terug komen totdat je het door hebt en daadwerkelijk kunt veranderen.

“Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde soort denken dat het probleem heeft veroorzaakt ” – Albert Einstein

De onderliggende emoties die dat vaak verhinderen
Accepteren wat is geweest. Loslaten wat geen doel en/of functie meer heeft in je leven. Vergeven. Zowel de ander als ook jezelf. Ook het loslaten van oud zeer, traumatisch ervaringen, boosheid, schuldgevoel en frustratie.Voelen dat al die negativiteit je dagelijks leven, je toekomst nog steeds beïnvloeden. Zien en ervaren dat het leven NU ‘is wat het is’ en van daaruit komt jouw transformatie opgang en heel je jezelf waaruit hernieuwde authentieke jij weer zichtbaar wordt en waaruit je verder kan. Vroeger overkwam je dingen en kon je er niet voor jezelf zijn, omdat je bijvoorbeeld nog kind was, maar nu neem je de regie weer over en ga je in je kracht staan zodat je het leven wat jij voor ogen hebt weer naar je toe kan halen.

Hartegroet,

 

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up