Edelsteen Fuchsiet.

Fuchsiet,  ‘The Happily Ever After Stone’.

Bekend als de wenssteen, werkt Fuchsite ook als een geluksbrenger die ervoor zorgt dat de hoop in je hart lang en fel blijft branden. Wensen en dromen is net zo belangrijk als ademhalen, vooral als het gaat om het ontdekken van de ware verlangens van je ziel. Fuchsiet kristalheldere eigenschappen helpen je de kracht en inspiratie te geven die nodig is om je wildste dromen te volgen.

Fuchsiet is een heel inzichtgevende steen. Het versterkt je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. De steen geeft met name veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij met hen omgaat. Het bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Het stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder bijvoorbeeld zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen heen te gaan. De steen werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen. Het vermindert de neiging om een slachtofferrol aan te nemen en om (door je gedrag of dat van anderen) in een slachtofferrol te belanden. Fuchsiet geeft ook inzicht in ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen door informatie door te geven over de keuze van bijvoorbeeld bepaalde geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, edelstenen of (alternatieve) geneeswijzen. Verder heeft de steen een positieve werking op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en CTS.

Fuchsiet is een groene variant Moskoviet met een hoog chroom-gehalte. De steen is doorzichtig tot doorschijnend met een glasachtige glans.

Verzorging

Fuchsiet kan beter niet met water gereinigd worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra

Hart chakra (4e). De stralende en sprankelende energie van het Fuchsiet laat het hartchakra doordringen met genezende vibraties die vreedzame ontspanning en creatieve, positieve gedachten bevorderen.

Meditatie

Begin je meditatieoefening door je steen een specifieke helende intentie te geven. Als er negatieve gedachten opduiken, kijk dan naar de rots en vraag hem om je te begeleiden op je innerlijke reis van zelfontdekking. Je zult versteld staan ​​hoe snel het antwoord naar je toe komt als je je geest openstelt voor een hoger bewustzijn.

De Zen-traditie: zit er 20 minuten stil mee, gewoon naar de steen te kijken en hem te vragen je gedachten te zuiveren van negatieve gedachten en oude wrok die je niet langer dienen. Dit is ook een goede gelegenheid om snel een inventarisatie te maken van je geest – lichaam – geest-status. Zodra je de geest tot rust brengt en je hartchakra-energie channelt, is het Fuchsiet steen klaar om je dromen in realiteit om te zetten, omdat het je bedoeling vergroot en je focus op wat er echt toe doet verdiept.

Gebruik deze steen van inspiratie om je ware verlangens te ontdekken door deze over het hartchakra te plaatsen in een genezingsraster. Adem rust en kalmte in. Adem chaos en verwarring uit, laat de warme, helende vibraties reinigen en laad je geest weer op. Let op hoe de steen aanvoelt als deze de huid raakt en zijn subtiele maar krachtige effecten op uw aura.

Sterrenbeeld

Waterman

Vindplaats

Brazilië.

Chemische eigenschappen

Samenstelling: KAl2(AlSi3)O10(OH)2

 

 

 

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up