Diepere meditatie met essentiële oliën.

Het gebruik van etherische oliën tijdens je meditatie zal je beoefening enorm verbeteren en verdiepen. Etherische oliën helpen je ademhaling te verbeteren en te verdiepen en je in een diepere staat van ontspanning en bewustzijn te brengen.

Etherische oliën beïnvloeden onmiddellijk het limbische gebied van de hersenen en verhogen ook onze trillingsfrequentie.Voordat je aan de meditatie begint, probeer dan eerst essentiële olie in te ademen of te verspreiden in de diffuser voordat je begint en merk eventuele veranderingen op die bij je oefening horen. Zodra je de oliën vindt die je fijn vindt en je begint ze regelmatig te gebruiken, zul je merken dat alleen al het ruiken van de oliën je geest tot rust brengt en je in een meditatieve gemoedstoestand brengt.

Hieronder aantal essentiële oliën die je kan gebruiken voor je meditatie:

Anchor (Yoga-kit)
Kalmeert de geest en het lichaam, zodat je verbonden blijft met jezelf, je omgeving.
Arise (Yoga-kit)
Helpt de geest te kalmeren en het lichaam te activeren. Deze combinatie van stimulering en ontspanning bevordert diepgaande gevoelens van vrijheid, inspiratie en verlichting.
Align (Yoga-kit)
Geeft vertrouwen in jezelf, werkt kalmerend, zorgt voor een diepere ontspanning.

Basilicum
De olie van vernieuwing is handig als je je moe voelt, overweldigd of uitgeput bent en meer energie nodig hebt.

Balance
Deze blend staat bekend als de olie van de gronding en is een van mijn favoriete oliën om te gebruiken voor meditatie. Het is vooral handig als je je verspreid of gestrest voelt.

Bergamot
Brengt de activiteit van de hypothalamusklier in balans. De hypothalamusklier werkt samen met de pijnappelklier en de hypofyse om uw hormonale cycli te reguleren en in balans te brengen., inclusief uw natuurlijke slaap-en waakcycli. Bergamot stimuleert ook de immuunfunctie en is goed voor problemen met het moreel en het zelfbeeld.

Cardamom
De olie van objectiviteit helpt mensen die gefrustreerd zijn over anderen, zodat ze beter omgaan met intense emoties.

Cilantro
De olie van het vrijgeven van controle vergemakkelijkt de emotionele reiniging en moedigt het loslaten van zorgen en controle aan.

Cypress

Is geweldig voor degenen die worden geregeerd door angst. Het moedigt het loslaten van angsten en zorgen aan, opnieuw onderdompelen in de stroom van het leven, en de geest toestaan ​​om flexibeler en moediger te worden. Ik zou het de olie voor vertrouwen noemen.

Cederhout
Stimuleert het limbisch gebied van de hersenen en de pijnappelklier. Verhoogt iemand verbinding met Spirit, het opruimen van ongewenste psychische invloeden die helderheid van denken en wijsheid brengen. Is vooral geschikt als je je helemaal alleen voelt in de wereld. Het gronden en geeft een gevoel van verbondenheid. Het verenigt ons met het geheel en geeft ons de kracht om volledig in het leven te duiken

Wierook (Frankinsence)
Een favoriet van mij voor meditatie. Wierook is een heel oude olie en wordt al eeuwen in de spirituele praktijk gebruikt. Het is zowel opbeurend als aan de basis. Het tilt de zintuigen, verhoogt de inspiratie, het geloof en de innerlijke kracht. Bevordert diep stilte en verbinding met de spirit.

Grapefruit
Heft zware negatieve emoties op, verheft de zintuigen.

Juniper Berry
Verhoogt je vibratie en reinigt de kamer van negativiteit waardoor een rustige ruimte ontstaat.

Lavendel
Beschouwd als de ‘Engel van genezing en zuivering’. Het activeert de kroon-en hartchakra, wist negatieve energieën en bevorderd een diep gevoel van kalmte en vrede.

Mirre
Vergemakkelijkt diep meditatie door het derdeoogchakra te openen voor innerlijk bewustzijn en begeleiding. Brengt een diep gevoel van innerlijke stilte en vrede. het kalmeert een overactieve geest.

Patchouli
Biedt je en gevoel van vrede.

Purify
De olie van zuiverheid ondersteunt ons in het transformeren van toxische emoties. Vooral goed voor mensen die geconfronteerd worden met gevoelens van negativiteit, jaloezie, jaloezie en giftige omstandigheden. Het reinigt de omgeving van deze zware energieën en maakt genezing mogelijk. Een mooie olie om de OUDE in alle vormen los te laten.

Rozemarijn
Een van de beste meditatietips is om een kamer voor meditatie met rozemarijn te bereiden. Men een paar druppels rozemarijn in een spray-fles water en spuit een ruimte in om de vibratie te verhogen en om het voor te bereiden op de heilige praktijk.

Sandelhout
Verbetert de verbinding met Spirit, opent de geest voor inspiratie en nieuwe ideeën, terwijl het een diep gevoel van ontspanning en innerlijke aandacht bevordert. Soms worden mensen gezalfde sandelhout-pasta om hen te herinneren aan hun ware aard.

Vetiver
Grondweegschalen en centra.

Wild Orange
Deze olie inspireert overvloed, creativiteit en positieve stemming.

Ylang Ylang
Dit is een interessante olie om het mediatie te experimenteren. Het balanceert mannelijke en vrouwelijk energie, filter negativiteit uit en stemt een af op het goddelijke. het heel evenwichtig bij een meditatiebeoefening. Verbeter de verbinding met Spirit, opent de geest voor inspiratie en nieuwe ideeën, terwijl het een diep gevoel van ontspanning en innerlijke aandacht bevordert.Zwarte peper

Zwarte peper

Onthult onze ware aard. Onze samenleving leert ons snel om ons aan te passen en compromissen te sluiten. We moeten presteren en voldoen aan een externe verwachting. Deze olie helpt ons de maskers te laten vallen en onszelf te confronteren met onze ware aard – en leren onszelf te accepteren voor wie en hoe we zijn.

Meditatie roller blend flesje 10ml.
Smeer het op je slapen, derde oog en direct achter je oren en master het in met je handen. Maak dan een kommetje van je handen en adem dan drie keer diep in voordat je gaat mediteren.

Recept:
15 druppels Bergamot
5 druppels Cedarwood
10 druppels Frankincense
5 druppels Mirre
5 druppels Rozemarijn.

Aanvullen met gefractioneerde kokosolie en dan goed schudden en breng het aan.

Ik geniet enorm van de oliën tijdens de meditatie, ook daarnaast en ik hoop jullie ook! Mocht jezelf nog mooie tips hebben, vinden wij dat heel leuk dat je die met ons deelt door het te plaatsen hieronder bij de reacties.
Mocht jullie nog vragen hebben stuur dan gerust een mailtje.

Liefs,

Write a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »
Scroll Up