15007745_10209928565666328_202464073_o

Esmeralda Hulsman

Passie is waarvan mijn hart klopt, mijn drijvende motor in mijn dagelijks leven.

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te helpen om weer het vuur in hen aan te wakkeren en een om passievol leven te leiden. Zodat zij weer de regie hebben over hun leven, door vanuit hun hart te leven met positieve mindset.  Zodat men gelukkiger is en meer successen creëert!

Wie ben ik

Ik ben een gepassioneerde coach in hart en nieren, en doe dit werk al jaren met veel liefde. Ik ben begonnen als tandartsassistente en vervolgens heb ik banen gehad als directie secretaresse, personal assistent op kantoor en in de entertainment. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de ondernemersopleiding en de opleiding tot creatieve therapeut. Hier ontdekte ik mijn ware passie. Het coachen van mensen. Een gegeven wat ik al mijn hele leven deed. Dit was mijn levensmissie, samenwerken met mensen om het mooiste leven te creëren dat zij willen leven. Ik spring nog na al die jaren elke dag uit mijn bed, gedreven door mijn passie, omdat ik doe wat ik het liefste doe. Als iedereen dat zou doen, zou de wereld niet alleen voor jou mooier zijn, maar ook voor de mensen om jou heen!

Wat doe ik

Mensen inspireren en motiveren om het beste van hun zelf te worden. Mensen terugbrengen in hun kracht en weer contact maken met henzelf. Het is mijn doel om mijn bezieling, kennis en levenservaring te delen en om mij in te zetten om de doelen voor anderen te helpen realiseren. Door de jaren heen heb ik een succesvolle spiegelmethodiek ontwikkelt. Geen lange trajecten met meerdere sessies, maar korte intensieve doelgerichte coaching en workshops waar je direct resultaat mee boekt.

Naast het geven van coaching en workshops schrijf ik ook over onderwerpen uit de praktijk. Tien jaar geleden begon ik dat te delen op social media en zo ontstond de passie van het schrijven. Door herkenning van de lezers ontving ik vele mooie reacties. Zo heb ik inmiddels duizenden mensen mogen inspireren. Dat is natuurlijk een bijzonder mooie wisselwerking, want ook zij inspireren mij.

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.”

Mark Twain

Referenties

Marcel

'Service Manager'
Vanuit een vriendschappelijke band heb ik Esmeralda enige tijd geleden geconsulteerd bij het wel of niet aangaan van een intern sollicitatietraject. Ze heeft me daarin op een warme, maar ook vakkundige wijze bijgestaan en heeft me daardoor dan ook écht geholpen.
5.0
2017-01-11T22:55:15+01:00
'Service Manager' Vanuit een vriendschappelijke band heb ik Esmeralda enige tijd geleden geconsulteerd bij het wel of niet aangaan van een intern sollicitatietraject. Ze heeft me daarin op een warme, maar ook vakkundige wijze bijgestaan en heeft me daardoor dan ook écht geholpen.

Jos

Esmeralda heeft als lifecoach mij geholpen om, vanuit een moeilijke periode, een evenwichtig leven te leiden vol succes en geluk. En daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor. Ik kan haar coachings en workshops van harte aanbevelen!
5.0
2016-11-09T12:44:20+01:00
Esmeralda heeft als lifecoach mij geholpen om, vanuit een moeilijke periode, een evenwichtig leven te leiden vol succes en geluk. En daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor. Ik kan haar coachings en workshops van harte aanbevelen!

Yolanda

Na een bedrijfsongeval en dreigend ontslag, raakte ik diep in de put. Voelde me heel onzeker, had last van angsten en laag zelfbeeld. Ik zakte steeds dieper weg. Via via kwam ik bij Esmeralda. Ik heb een dag een VIP Coaching gedaan. Ze voelt aan als een warm bad, integer, gepassioneerd en liefdevol gaat ze met je aan de slag. Ze laat je voelen dat je mooi bent en goed zoals je bent. Ik had een fantastisch dag, na afloop heel moe maar ook veel energie. Ze is inspirerend, veel geleerd en ging met veel informatie en tips weg.
De zin wat altijd bij mij is blijven hangen van haar, niet denken in problemen maar in oplossingen. Dus Es ik hoor jou nog regelmatig in mijn hoofd.

Groetjes Yolanda
5.0
2016-03-18T13:17:27+01:00
Na een bedrijfsongeval en dreigend ontslag, raakte ik diep in de put. Voelde me heel onzeker, had last van angsten en laag zelfbeeld. Ik zakte steeds dieper weg. Via via kwam ik bij Esmeralda. Ik heb een dag een VIP Coaching gedaan. Ze voelt aan als een warm bad, integer, gepassioneerd en liefdevol gaat ze met je aan de slag. Ze laat je voelen dat je mooi bent en goed zoals je bent. Ik had een fantastisch dag, na afloop heel moe maar ook veel energie. Ze is inspirerend, veel geleerd en ging met veel informatie en tips weg. De zin wat altijd bij mij is blijven hangen van haar, niet denken in problemen maar in oplossingen. Dus Es ik hoor jou nog regelmatig in mijn hoofd. Groetjes Yolanda

Madeleine

Ik zocht contact met Esmeralda na mijn scheiding en ontslag. Ik voelde me reddeloos en depressief. Ik liep al bij een psycholoog, maar na het lezen van haar column wat over depressies ging, zocht ik contact met haar. Bij het eerste telefonisch gesprek, kwam zo al zo snel tot de kernen, dat ik me gelijk thuis voelde komen, ik voelde me gehoord. Na 1 uur had ze al meer bij mij de dingen helder gekregen als 4 maanden bij de psycholoog. Eerste consult, maakte we gelijk samen een stappenplan, ze houdt van no nonsens en daarom is ze heel direct en soms ook wel (voor mij) confronterend. Kon niet meer wegduiken in mijn excuses. Drie maanden lang was zij mijn kracht als ik het niet had, was zijn mijn hoop als ik het kwijt was. Ze vocht met mij mee totdat ik stond. Na 2,5 maand had ik een baan, had ik een huis en had ik weer vertrouwen in mezelf en toekomst.Esmeralda geeft je kracht en rust, en vooral weer het vertrouwen in jezelf terug. Ze was mijn reddende engel. Ik bel haar nog regelmatig omdat ik soms nog terugval in mijn onzekerheid en angsten.

Ben je dankbaar, liefs Madeleine.
5.0
2017-01-11T22:16:40+01:00
Ik zocht contact met Esmeralda na mijn scheiding en ontslag. Ik voelde me reddeloos en depressief. Ik liep al bij een psycholoog, maar na het lezen van haar column wat over depressies ging, zocht ik contact met haar. Bij het eerste telefonisch gesprek, kwam zo al zo snel tot de kernen, dat ik me gelijk thuis voelde komen, ik voelde me gehoord. Na 1 uur had ze al meer bij mij de dingen helder gekregen als 4 maanden bij de psycholoog. Eerste consult, maakte we gelijk samen een stappenplan, ze houdt van no nonsens en daarom is ze heel direct en soms ook wel (voor mij) confronterend. Kon niet meer wegduiken in mijn excuses. Drie maanden lang was zij mijn kracht als ik het niet had, was zijn mijn hoop als ik het kwijt was. Ze vocht met mij mee totdat ik stond. Na 2,5 maand had ik een baan, had ik een huis en had ik weer vertrouwen in mezelf en toekomst.Esmeralda geeft je kracht en rust, en vooral weer het vertrouwen in jezelf terug. Ze was mijn reddende engel. Ik bel haar nog regelmatig omdat ik soms nog terugval in mijn onzekerheid en angsten. Ben je dankbaar, liefs Madeleine.

Ronald

Mijn persoonlijke ontmoeting met Esmeralda is tot op de dag van vandaag in mijn geheugen gegrift. Vriendelijk en open, met humor en oprechte interesse weet ze je aan zich te binden. Ook in de gesprekken die ik met haar had is ze direct, straight en bovenal eerlijk. Eerlijk naar haarzelf en eerlijk naar haar cliënt. In haar kwetsbaarheid zit haar grootste kracht. Weet haarfijn de vinger op de zere plek te leggen en begeleid haar cliënten op een confronterende manier naar een passende oplossing. De gepassioneerde bevlogenheid van Esmeralda is nooit vervelend, eerder inspirerend. Geboeid naar mensen luisteren en mensen in hun waarde laten is voor Esmeralda dagelijkse kost.
Een voorrecht om haar te kennen en mee te werken.
Ronald
5.0
2017-01-14T16:42:31+01:00
Mijn persoonlijke ontmoeting met Esmeralda is tot op de dag van vandaag in mijn geheugen gegrift. Vriendelijk en open, met humor en oprechte interesse weet ze je aan zich te binden. Ook in de gesprekken die ik met haar had is ze direct, straight en bovenal eerlijk. Eerlijk naar haarzelf en eerlijk naar haar cliënt. In haar kwetsbaarheid zit haar grootste kracht. Weet haarfijn de vinger op de zere plek te leggen en begeleid haar cliënten op een confronterende manier naar een passende oplossing. De gepassioneerde bevlogenheid van Esmeralda is nooit vervelend, eerder inspirerend. Geboeid naar mensen luisteren en mensen in hun waarde laten is voor Esmeralda dagelijkse kost. Een voorrecht om haar te kennen en mee te werken. Ronald

Jaque

Ik bleef heel erg in het verleden hangen, en ook in de geschiedenis van mijn familie. Werd meer geleefd doordat ik alleen anderen hielp en zorgde dan dat ik zelf leefde. Door twee vip coaching in drie maanden, is mijn leven totaal verandert. Ik leef in het nu, durf nee te zeggen tegen anderen waardoor ik beter voor mezelf zorg. Mijn wereld ziet er heel anders uit en ervaar ik ook meer plezier in mijn leven. Ze zei, een vip coaching is een cadeau voor jezelf, en ze heeft gelijk, had mezelf geen betere cadeau kunnen geven.

Lieve groetjes Jaque
5.0
2016-04-29T09:19:05+01:00
Ik bleef heel erg in het verleden hangen, en ook in de geschiedenis van mijn familie. Werd meer geleefd doordat ik alleen anderen hielp en zorgde dan dat ik zelf leefde. Door twee vip coaching in drie maanden, is mijn leven totaal verandert. Ik leef in het nu, durf nee te zeggen tegen anderen waardoor ik beter voor mezelf zorg. Mijn wereld ziet er heel anders uit en ervaar ik ook meer plezier in mijn leven. Ze zei, een vip coaching is een cadeau voor jezelf, en ze heeft gelijk, had mezelf geen betere cadeau kunnen geven. Lieve groetjes Jaque

Linda

Woonde samen, hadden samen een bedrijf en een koophuis. Hij kreeg een ander en ik vertrok. Alles weg!! Inkomen, baan, huis en emotioneel brak!! Waar te beginnen?! Op Facebook las ik een stukje van Esmeralda wat mij raakte, het ging over loslaten. Na mail en telefonisch contact, kwam ik zo tot rust dat ik besloot een workshop bij haar te doen. Dat was fantastisch! We maakte voor mij met alles een nieuw begin, een nieuw boek, letterlijk! Sindsdien schrijf bijna dagelijks, haar toen gegeven opdrachten, mijn dankbaarheid en mijn mooie momenten van de dag. Dat gaf kracht! Dat is wat jij bij mij hebt gedaan, jij hebt mij kracht gegeven om mijn leven weer op orde te krijgen. Dank je wel, je bent een aanrader voor iedereen!

Liefs Linda
5.0
2016-07-15T11:19:38+01:00
Woonde samen, hadden samen een bedrijf en een koophuis. Hij kreeg een ander en ik vertrok. Alles weg!! Inkomen, baan, huis en emotioneel brak!! Waar te beginnen?! Op Facebook las ik een stukje van Esmeralda wat mij raakte, het ging over loslaten. Na mail en telefonisch contact, kwam ik zo tot rust dat ik besloot een workshop bij haar te doen. Dat was fantastisch! We maakte voor mij met alles een nieuw begin, een nieuw boek, letterlijk! Sindsdien schrijf bijna dagelijks, haar toen gegeven opdrachten, mijn dankbaarheid en mijn mooie momenten van de dag. Dat gaf kracht! Dat is wat jij bij mij hebt gedaan, jij hebt mij kracht gegeven om mijn leven weer op orde te krijgen. Dank je wel, je bent een aanrader voor iedereen! Liefs Linda

Dirk-Jan

Via zakelijke netwerkborrel kwam ik in gesprek met Esmeralda. We hadden gelijk een open vertrouwelijk contact waardoor ik haar vertelde dat mijn bedrijf failliet raakte te gaan en zat zelf tegen een burn out aan. Door haar directe vragen, wat mij eerst enorm verraste, was ik wel tot nadenken gezet. Week later heb ik contact met haar gezocht en hebben afspraak gemaakt. In drie sessies, had ik met haar de boel helemaal helder. Ik zat vast in mijn eigen denkpatroon, tunnelvisie. Zij brak daar doorheen. Buiten dat ze een kei is in haar vak, doet ze dat ook met humor. Door krachtige inzichten heeft ze mijn eigenwijze karakter een liefdevol schop gegeven in de juiste richting. Soms kom je mensen spontaan tegen, die een betekenis aan je leven geven,daar ben jij er één van!! Groet, Dirk-Jan
5.0
2016-12-28T22:18:08+01:00
Via zakelijke netwerkborrel kwam ik in gesprek met Esmeralda. We hadden gelijk een open vertrouwelijk contact waardoor ik haar vertelde dat mijn bedrijf failliet raakte te gaan en zat zelf tegen een burn out aan. Door haar directe vragen, wat mij eerst enorm verraste, was ik wel tot nadenken gezet. Week later heb ik contact met haar gezocht en hebben afspraak gemaakt. In drie sessies, had ik met haar de boel helemaal helder. Ik zat vast in mijn eigen denkpatroon, tunnelvisie. Zij brak daar doorheen. Buiten dat ze een kei is in haar vak, doet ze dat ook met humor. Door krachtige inzichten heeft ze mijn eigenwijze karakter een liefdevol schop gegeven in de juiste richting. Soms kom je mensen spontaan tegen, die een betekenis aan je leven geven,daar ben jij er één van!! Groet, Dirk-Jan

Angelique

Ik heb Esmeralda leren kennen in 2011 op een zwaar moment in mijn leven. Ze is me gaan coachen en samen met mij mijn pijnpunten in zicht te brengen. Was af en toe niet makkelijk maar ze trok me er heel goed door heen. Ze heeft mij enorm goed begeleidt, gesteund en ben door haar veel sterker in mijn schoenen gaan staan en ben ook een ander mens geworden. Nu vijf jaar later ben ik trots op mezelf wat ik allemaal bereikt heb en dat is zeker mede door de steun en toeverlaat van Esmeralda. Een topper, dank je wel.

Liefs en dikke kus
5.0
2016-12-27T22:47:32+01:00
Ik heb Esmeralda leren kennen in 2011 op een zwaar moment in mijn leven. Ze is me gaan coachen en samen met mij mijn pijnpunten in zicht te brengen. Was af en toe niet makkelijk maar ze trok me er heel goed door heen. Ze heeft mij enorm goed begeleidt, gesteund en ben door haar veel sterker in mijn schoenen gaan staan en ben ook een ander mens geworden. Nu vijf jaar later ben ik trots op mezelf wat ik allemaal bereikt heb en dat is zeker mede door de steun en toeverlaat van Esmeralda. Een topper, dank je wel. Liefs en dikke kus
5
9
Translate »
Scroll Up